Over ons

Hi, wij zijn Crul Vintage. Gewoon uitgesproken als krul, maar dan schrijf je het met een “c”. Vonden we iets eleganter overkomen dan een “k”. Anyway, we zijn een jong team dat gek is op vintage kleding, ietwat ervaring heeft in marketing plus een vleugje creativiteit bezit.

Crul Vintage is officieel opgericht door Lucas Moors in 2023. Echter verkochten we van te voren ook al jaren kleding op Vinted, Depop en United Wardrobe (voor United Wardrobe werd overgekocht door Vinted).

Als vintage liefhebbers en met als doel om vintage kleding en blogs omtrent vintage zo laagdrempelig mogelijk te houden zijn we Crul Vintage begonnen. Daarnaast doen we ons uiterste best om unieke items aan te bieden die je niet zomaar overal vindt in Nederland. We vinden het dus eigenlijk gewoon leuk om constant met vintage bezig te zijn.

Als je op de hoogte wilt blijven of een kijkje achter de schermen wilt nemen, volg ons dan op onze socials. We delen daar regelmatig interessante content en updates over onze nieuwe collectie.
over-ons-crul-vintage